19 Eylül 2013 Perşembe

Benim Evim Benim Seçimim




                                   

Hangi yaş grubunda olursak olalım, birçok insanın hayallerinde kendine ait bir ev vardır. Daha ev ortada yokken hangi odaya ne koyacağımızı kafamızda kurarız.

Ev kurmak, eğer öğrenci değilseniz biraz maliyetli bir iştir. Fayanslarından, duvar boyasına... Aksesuarlar için bile geniş bir bütçe ayırmak gerekiyor. Bence fazla popüler renkler kullanamamak en doğrusu. Modası birkaç yıla geçecek olan renklerden uzak durun, eviniz size ömürlük lazım. En azından uzun soluklu mobilyalardan yana kullanın tercihinizi.



Özellikle küçük bir eviniz varsa, mobilyalarınızı ve duvar boyanızın rengini beyaz ve beyaz muadili renklerden yana kullanın. Açık renkler evinizi daha geniş gösterecektir. Odalarınız küçükse aynaları bol kullanmaktan  kaçınmayın. Şayet odalarınız büyükse eğlenceli aksesuarlar kullanın. Evinizi dilediğiniz renklere boyayın. Hatta tekbir renge bağlı kalmayın, evinizi karakterinizle özdeştirin.


Evinize temizliği zor olacak aksesuarlar almaktan kaçının. Daha sonrasında sinirlenir atmak zorunda kalabilirsiniz. Halılarınızın, koltuk takımlarınız ağır olmamasına özen gösterin. Ve evin en önemli kombinlerinden biri olan perdeler içinde sade kumaşlar seçin.



İyi alışverişler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder