23 Haziran 2014 Pazartesi

Eğitim Hiç Bitmez



Eğitimi insan hayatının bir parçası olarak görenler, yaşamları boyunca kendilerini çeşitli yollarla geliştirmeye çalışırlar. Kimi insan bunu kişisel gelişim kitapları okuyarak, kimisi hobi kurslarına giderek, kimisi de sertifika programlarından faydalanarak gerçekleştirir. Ancak her durumda da amaç aynıdır: kişisel gelişim!

Üniversiteden mezun olduktan sonra kendi eğitiminin üzerine bir şeyler koymayı becerememiş bir kişi, kendisini geliştirmeyi başaramamış kişidir. Bu nedenle üniversiteden mezun olduktan sonra mümkün mertebe yeni arayışlar peşinde koşmanın yararına inanıyorum. Bir kere mutlaka bir hobiniz olmalı. Bu hobi üzerinde çeşitli kurslara gitmelisiniz. Ya da yeni bir dil öğrenmeyi denemelisiniz. Ayrıca kendi mesleğinizde de uzmanlaşacağınız eğitim programlarından faydalanabilirsiniz. Örneğin bir satış temsilcisinin satış ve pazarlama sertifika programlarından yararlanması son derece önemlidir. Mesleki gelişimini tetikleyen bu eğitim programları sayesinde kariyerinde başarılı olmayı başaran birçok insan var.

Eğer siz de kişisel gelişiminizi tamamlamak ya da mesleki gelişiminizi sürdürmek istiyorsanız, mutlaka IBS Türkiye sertifika programlarına katılmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder