16 Şubat 2014 Pazar

Türkiye'de Yöneticilik Ve Yöneticilik Eğitimi

Ülkemizdeki en büyük sorunlardan birisi, yönetici vasfını taşıyan insanların yetersizliğidir. Özellikle iş hayatında yönetici vasfını taşıyabilecek çok az insan var. Bunun içindir ülkemizin en büyük şirketlerinin yöneticileri ne yazık ki yabancılardan oluşur. Yöneticilik bir yetenek meselesi olduğu kadar da, eğitim ile geliştirilebilecek bir alandır. Ülkemizde çok başarılı yöneticilik eğitimleri var. Bu eğitimler sayesinde kendinizi geliştirip, yöneticilik vasıflarınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Yöneticilik eğitimi konusunda İbs eğitim kurumu çok başarılı eğitimler düzenlemektedir.

İbs’in vermiş olduğu bu eğitimlerde sadece yöneticilik değil, yönetici olmak için en gerekli vasıf olan yönetim eğitimi de verilmektedir. Yönetim eğitimi almadan, yöneticilik yapmak sadece boş bir hayalden ibaret olarak kalır. Öncelikle yönetmeyi bilmek gerekir. Bu eğitimler sayesinde başarılı birer yönetici olabilirsiniz. İş hayatında kariyer basamaklarını hızla çıkmanızı sağlayacak. Yönetim ve liderlik vasıflarınızı geliştirmenizi sağlayacak bu eğitimler sayesinde çok başarılı olacaksınız.
İbs’in vermiş olduğu eğitimlerde teorik bilgilerin yanında, iş dünyasının gerçek bilgilerinden de faydalanacaksınız. Özellikle alanında uzman eğitmenlerin deneyimlerinden yararlanma imkanı elde edeceksiniz ki bu sizlerin sektörde çok işine yarayacaktır. Bu eğitimde hem bildiğiniz kavramları daha da derinleştirme imkanı bulacaksınız, hem de yeni yöntemler, yaklaşımlar ve kavramlarla tanışacaksınız. Yani hem bilgilerinizi tazelemek, hem de yeni bilgiler edinmek için yöneticilik eğitimi kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder