21 Şubat 2014 Cuma

Bebeğimiz İçin Bebek Telsizi

"Üniversite hayatımız biter bitmez iş hayatına girdik. Eşim de ben de işlerimizin oturmasını bekledik ve sonrasında evlenme kararı aldık. Şimdi hayret ediyorum bu dediklerim 4 yıl önceydi. Evleneli 4 koca yıl olmuş. Ama asıl sürpriz bu sene yaşandı. Hamile kaldım. Hamileliğimin sonlarındayım ve artık heyecan iyice katlandı.
Güvenebileceğim bir bebek telsizi arıyordum. Önümüzde ki ay minik bebeğimiz dünyaya geliyor. Tüm hazırlıklar tamam. Daha cinsiyeti belli olmadan önce bile bir sürü eşyası alınmıştı. Zıbınlar, kıyafetler, eldivenler, ayakkabılar, oyuncaklar... Geriye sadece kullanışlı ve güzel bir bebek arabası ile kaliteli bir bebek telsizi kaldı. Bebek arabaları hepinizin bildiği üzere çok pahalı. Bizim de ilk bebeğimiz. Aslında güzel bir bebek arabası alıp da ikinci bebeğe kadar saklamak bir yandan çok mantıklı geliyor kulağa. Fakat zaten yeni gelen bebeğin bir sürü masrafı olacak.



Bir de her şeyin en pahalısını seçmek bizi oldukça zorlayacaktır. Bu sebep ile ikince el bebek arabası ve ikinci el telsiz almaya karar verdik. Böylece hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünlere sahip olabilecektik. Bu yüzden spotçuları gezmeye başladık. Fakat spotçularda ki bebek arabaları ve bebek telsizi modelleri neredeyse 50 yıllıktı. Eski teknoloji, eskimiş, püskümüş zamanının güzel modelleri. Çoğu paslanmış. Bebeğimizi tabi bu bebek arabaları ile gezdiremezdik. Bir kaç tane ikinci el eşya bulabileceğimiz ünlü siteye baktık. Fakat orada da maalesef istediğimiz gibi uygun fiyatlı kaliteli ürünler bulamadık. Daha sonra bir arkadaşımdan tutumluanne.com diye bit site duydum."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder