1 Ağustos 2013 Perşembe

Karyola ve Baza

''Yatak odasını yenileyeceklerin üzerinde en çok durduğu konulardan birisi karyola mı baza mı sorusudur. Bu sorunun bu kadar uzamasının sebebi karyola modellerinin baza modellerinden daha fazla olması olabilir. Ancak her geçen gün üretilen farklı tasarımlara sahip baza modelleri ile bu konu bir sorun olmaktan çıkacağa benziyor. Karyola yerine baza aldığınızda, yatak odası takımınızın bozulacağı gibi yersiz bir endişeye kapılmayın. Deri ve kumaş olarak birçok farklı modelde üretilmeye başlanan bazalar farklı yatak başlıkları sayesinde her alana uyum sağlıyor. Üstelik baza modellerinin karyola modellerine göre eşya depolama gibi bir artısı bulunuyor.
Via Base Star One Tek Kişilik Kumaş Baza
Via Base Star One Tek Kişilik Kumaş Baza
Özellikle yastık yorgan gibi eşyaların nereye konulacağı her evde büyük bir dert haline gelir. Bunun için ya kocaman bir gardırop alınır ya da evin bir köşesi kiler haline getirilir. Baza sayesinde ise artık yer sıkıntısı ortadan kalkıyor. Bazalar adeta evinizin minik bir deposu gibi. Özellikle minik alanlarda kurtarıcı olarak şık baza modellerini tercih edebilirsiniz. Baza alırken dikkat etmeniz gereken nokta ise dayanıklı malzemeden yapılıp yapılmadığı ve amortisörü olup olmadığıdır. Bazayı üzerindeki ağırlık ile birlikte birçok kez kaldıracağınız için dayanıklılık önemli bir konudur.
Kenyap Yatak
Kenyap Yatak
Geniş bir alanınız ya da gardırobunuz var ise seçiminizi rahatlıkla karyola modellerinden yana yapabilirsiniz. Yüksek veya yere daha yakın, tek ya da çift, yuvarlak gibi birçok karyola çeşidi bulunuyor. Gerek yatak odanızın boyutu ve şekli, gerekse yatak odası takımınıza göre seçim yapabilirsiniz.''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder